De pijn die ik los zou willen laten
De pijn die me niet met rust wil laten
De pijn die ik voel in alle soorten en maten
Waarom moet de pijn steeds verschijnen?
Waarom kan de pijn niet gewoon verdwijnen?
Waarom meer pijn in plaats van geluk?
Waarom maakt de pijn alles stuk?
De pijn veroorzaakt mijn stress
Het doet pijn om te leven zonder succes
Wat moet ik doen?
Wat kan ik doen?
Je kan niks, Je doet niks, want je weet het is zinloos
Ik kwam in problemen waarvan ik dacht dat ik het zelf koos
Vaak mijn eigen schuld
Vaak is het zo dat ik alleen met pijn ben gevuld
Tegen deze pijn bestaat geen pijnstiller
Ik zou het zo graag willen uitgillen
Maar dat gaat niet...
08/12/06