7 maanden, heb ik al een glimlach op m'n gezicht,
Die heel wat sombere dagen heeft verlicht,
Weet dat er ook tranen zijn gevallen,
Waardoor ik het moeilijk vond om je opnieuw te vertrouwen,
Maar ondanks dat, bleef ik toch van je houden,
Ookal heb ik 1x gedacht, de verkeerde keus te hebben gemaakt,
Omdat m'n hart zo hard en diep was geraakt,
Zou ik niet willen leven met de gedachte,
Zonder je te zijn,
Want, zelfs het kleinste beetje liefde van jou, dat voelt zo fijn.