Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vast bezoek
Daar zit ze
In het helmgras
Een glimlach siert haar gezicht
Knalrode zomerjas
Met haar lichaam in het zonlicht
Lijkt haar donkerblonde haar van goud
Haar bruine ogen kijken tevreden naar mij
Ik weet hoeveel ze hier van houdt
Ze staat op
En loopt door het zand naar mij toe
Ik rol stukje voor stukje dichterbij
Zoals ik elke dag doe
Haar blote voeten
Voelen mijn koude water
Onze manier van groeten
Want ik ben niet zo’n prater
Niet veel later gaat ze weg
Haar rode jasje weer mee
Ik rol haar nog een klein stukje achterna
En ben weer tevree
Nu al zin in de volgende keer
Vaarwel en tot gauw
Groetjes de Zee
Reacties op dit gedicht
Noukzz vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Noukzz
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
27 januari 2010
Thema's:
[Geluk]
[Bewondering]
[Natuur]