ik wil iemand die om me geeft,
en met me mee leeft,
ik wil iemand die van me houdt zoals ik ben,
jammer dat ik zo niemand ken,
ik wil iemand die ik alles kan toevertrouwen,
waar dat ik op kan bouwen,
ik wil iemand die me begrijpt,
en wanneer ik droom me knijpt.