Elke dag
Elke dag, elk uur
elke minuut, elke seconde
neem je steeds meer een beetje afscheid
van de werkelijkheid
Elke dag, elk uur
elke minuut, elke seconde
Vergeet je steeds
ietsje meer
Elke dag, elk uur
elke minuut, elke seconde
af en toe een helder moment
gevolgd door verwarring
Elke dag
is elke dag
een stukje afscheid
van mijn oma
*,,Hanneke,,*