Ik weet het niet zeker,
en ik weet het niet goed,
wat je me zegt,
en wat je met me doet.
Je niet, je wel,
je liefde, je spel,
je vreugde, verdriet,
je twijfel zonder limiet
de woorden die zeggen
"ja!"
maar toch net niet
Ik zet dan maar op een lijst
positieve punten en gebreken
naast elkaar
en wacht op een teken.
Kijk daar ...
Een vlekje op de spiegel
in de vorm van een hartje
doet me spontaan denken
aan jou.