wij zitten te kijken naar wereldrampen
en dieren die mishandeld worden
en we blijven gewoon zitten
we hoeven alleen maar vanuit onze luie stoel
te bellen en alles wordt al gedaan
dan denk ik; kom op mensen
doe eens wat!
help mensen die geen eren hebben
bestrijd dieren misgandeling
Maar alleen als er net een ramp es geweest
gaan we pas wat doen
dan staan we op uit onze stoel
en gaan geld inzamelen
soms wil ik gewoon
naar de rijke mensen toegaan
en zeggen; geef eens wat aan de armen
of de dieren verlossen die al
een eeuwigheid aan een touw vastzitten
Ik wil tegen de mensen zeggen; Doe eens wat!
maar een kind zoals ik kan daar niets aan doen...