Voetbal is emotie
goal....hemel
AFGEKEURD
WOEDE,FRUSTRATIE
WAAR WOONT DIE SCHEIDS!!!!!!!
NA DE WEDSTRIJD!!!!!!!!!!!!!
berusting
zelfs acceptatie
want 2 weken terug
toch t veldspel is goed
rust
2 x Crespo
GOALS HELL!!!!!!!
afgeschreven, uitgevoetbald
°°°Bericht uit het noorden°°°
1 0
HOOP!
kansen,missers
veel geluk
zweten, handen dichtgeknepen
want........
1 1
In Noorwegen wordt afgefloten
Terug in de hemel
en een eretreffer