het is niet iets waar je mee geboren wordt,
of iets dat je kunt bereiken.
het is meer zo als de ontwikkelingsstadia van de mens,
maar dan niet verbonden met de tijd.
elk moment opnieuw heb je de mogelijkheid
om een andere kant van de werkelijkheid te zien.