Tranen prikken, m'n hart huilt
Dat er zoveel woede en verdriet in mij schuilt
Steeds dezelfde woorden, dezelfde blikken is wat ik hoor en zie
Zoveel haat, weglopen geen optie
Al sta ik er vaak alleen voor
"Ja gek he" is wat alleen maar wat ik hoor
ik doe nooit iets goed
En verzamel ik de moed
Ik voel me geremd, gelukkig kan ik niet zijn
Jouw woorden doen mij alleen maar pijn
Maar je bent en blijf mijn moeder, mijn nummer één
Ook al ben je soms zo hard en gemeen
Misschien laat je dit allemaal wel koud
Ik wil gewoon dat dit ophoud!