Ik ben iemand verloren
m'n beste vriend
Ik kan het niet geloven
Dit heeft hij niet verdient
We waren aan het fietsen
Er kwam een auto aan
met gierende banden
Voor mijn vriend was het gedaan
Ik kon hem niet helpen
Ik kon er niet bij
Ik vocht als een leeuwin voor haar welpen
't Is verschrikkelijk...
't Is voorbij...