Lieverd ik hou van je
Weet dat ik er voor je ben
Zit t even niet mee kom dan naar mij
Want liefje ik geef je de liefde
Die je nodig hebt want
Jij, jij stal m'n hartje
Je bent m'n hartendiefje
Samen met jou zijn is wat ik wil
Altijd heb gewild
Een lange tijd verspild
Maar liefje zonder jou kan ik niet leven
Zondet jou zal de wereld beven
Zonderjou kan ik niet meer naar de sterren streven
Echte liefde valt niet te breken
En echt schatjr dit x ben ik er onder bezweken
Doe ik je ooit pijn weet dan dat ik t niet meen
Ik ben niet zo gemeen
Ik ben je boy n wil dat blijven
Vooraltijd van je houden
Zonder meerdere zijden
T kan me niet schelen wat anderen zegen want ik hou van je dat is alles wat telt
Ookal heb ik dan geen geld
Voor jou heb ik een hart van goud
Je bent waar ik van houd
Ik laat je niet meer los wat anderen ook willen
Deze mooie tijd met jou zal ik niet verspillen
Kosten wat t kost ik zal voor je vechten voor onze mooie rechten
Want jij en k dat is speciaal
Jij en ik dat word nog s een mooi verhaal
T enige wat ik niet kan vergete dat ben jij
T enigewat ik met je wil is samenzijn
Je houd van me en ik van jou
M'n liefste hartendief je bent m'n alles m'n schatje
Je hebt m'n hartje
Telkens als ik naar je kijk raak ik verliefd
Telkens als ik aan je denk verdwaal ik in lieve gedachtes
Telkens als ik bij je ben weet ik
Je laat me niet meer los
VinceLDeemC