Vrijheid.
Sinds je vrij bent om te leven
Hoe je zelf het liefste wil zijn
Niet meer denken om een ander
Maar gewoon zo vrij kan zijn
Dat je ’s morgens niet zal weten
Waar je ’s avonds slapen zal
En ook niet hoef te denken
Of je alles wel goed doet
Lang leve zij, de vrijheid
Die het leven zo goed doet
Lang leve zij, de vrijheid
Die niet verteld hoe je leven moet