not just a friend,
we helpen elkaar met onze problemen en dat zijn er een hoop.
we have a very hard time behind us,
een tijd die je niet zomaar vaarwel kan zeggen dus.
we come out and help nobody believes when we say,
we hebben een ziekte met ons mee.
we sit in a deep black hole and cannot come out,
we hebben het vreselijk koud.
We have to learn to stand up,and go further with our lives,but that's to hard to do,
we zijn zo vreselijk moe.