EEN HART
Handen heb je om te geven,
van je eigen overvloed.
En een hart heb je om te vergeven,
wat een ander je misdoet.
Ogen heb je om te zoeken,
naar wat mensen nog ontbreekt.
Een een hart heb je om iets te zeggen,
wat een ander moet inspreekt.
Schouders heb je om te dragen,
zorg en pijn van alleman.
En een hart heb je om te aanvaarden,
wat een ander beter kan.
Voeten heb je om te lopen,
naar een mens die eenzaam is.
Oren heb je om te horen,
naar een mens die vredig is.
En een hart om te geloven,
DAT ER SLECHTS "EEN" LIEFDE IS.
geschreven door athalie