Het is zo moeilijk, dat voel je meteen.
Het is zo simpel als A B C
of als de som van twee plus twee,
maar de uitkomst is niet een.
De deur staat zo vaak open,
maar lichtjes afgesloten,
dus heb je maar besloten,
toch maar door te lopen.
We weten beiden wat we willen,
maar je komt er niet voor uit
je deelt de schuld, die ook mij beduid,
omdat we niet zo veel verschillen.
Maar wat ik niet weet
is waarom ik mis wie ik nooit heb gekend,
en ookal jij die persoon bent,
ik hoop dat je me niet vergeet.