lieve oma.
maart 2003, werd u opgenomen
Het ging steeds slechter en slechter,
elke keer hoopte we dat u onze namen nog een keer zou noemen maar dat kon u niet meer.
We zullen nooit weten wat u heeft doorgemaakt die 7 jaar dat u daar zat. maar we weten wel nog heel goed wat u die tijd bij ons heeft gedaan, u pakte onze hand vast en u wilde deze in de mond doen. altijd als we u mee naar beneden namen naar het restaurant bestelde u een advocaatje.
we zullen u vreselijk missen, we hopen dat u nu de rust heeft gevonden.
u bent nu voorgoed uit ons midden maar nog altijd in onze hart.
rust zacht lieve oma.
31/01/10
R.i.p Oma.