Als je niemand hebt,
om voor te zorgen.
Als je niemand hebt,
voor het delen van je pijn.
Als je niemand hebt,
om lief te hebben.
Niemand om mee samen te kunnen zijn..
Als je niemand hebt,
om je verdriet te delen.
Je liefde en je ziel te helen..
Als je niemand hebt,
voor houden van,
heb je ook niemand voor de rouw.
Als je niemand hebt,
heb je niemand..
Juist daarom,hou ik van jou!
Mooi valentijnsgedicht!