Zie,
Zie de wereld in mijn ogen,
En zie dat ik nergens over heb gelogen,
Niet over mijn leven niet over mijn verleden,
Kijk in mijn ogen en zie het heden,
In mijn ogen de veranderingen in mij,
Mijn ogen ze kijken zo blij,
Maar kijk dieper zo diep dat je verdwaalt raakt,
Dan kan je zien dat mijn hart is gekraakt,
Ik s'ochtends met rode ogen wakker word,
Want het geluk schiet mijn leven te kort,
Blijf kijken en zie al die gebeurtenissen,
Die ik nog lang niet uit mijn hoofd kan wissen,
Zie het geluk en zie al het verdriet,
Blijf kijken totdat je het allemaal ziet.
xx