Voor t eerst voelt een relatie zo stabiel
dit kan niet stuk
met jou samen zijn
niet even
maar mischien wel voor t hele leven
schat je weet niet hoeveel ik om je geef
als ik bij ben is t net alsof ik zweef
en ik kan niet wakker worden zonder een overdosis van jou gehad te hebben
iedereen wil ons breken
maar wij blijven vechten
want we zijn er al zo vaak onder bezweken
maar toch..
We willen mekaar niet kwijt
je bent bijna t zelfde als mij
we willen geen spijt
ons liefdes feit
schatje ik ben zo blij
zo blij dat ik met je heb
ik kan me niks mooiers wensen
want keer op keer
laat je blijken dat je echt van me houd
gevaar bestaat niet
en andere mensen zien dat niet
zo zwaar onder druk en toch van mekaar blijven houden
echte liefde
t valt niet te breken
wij zijn niet te breken
met jou ben ik gelukkig
Demi echtwaar
elke keer als ik je zoen,
dan is t niet voor de zoen
maar voor de liefde die je me geeft
van jou houden
alles wat ik wil
ik kreeg de vraag;
heb je wat je wil, en wat je nodig hebt
Mijn antwoord;
ik heb t dubbele van wat ik wil en wat ik nodig heb
12-12'09 sindsdien titanium-sterk
en je boy houd nogsteeds van je !3
echte liefde