De dag van vandaag is een beetje stil
zonder jou in mijn dag is het allemaal zo kil
alsof je de warme rust om jouw heen
met je meenam zo snel als dat je verdween
waarom moest je terug naar een vreemde stad?
zonder jou om mij heen word het nooit wat
denk aan me lieverd en knoop in je oren
onze liefde leeft voort, en raakt nooit meer verloren...