Een warme zomerbries zweeft zachtjes door mijn haren
al uren lang zit ik naar die felle zon te staren
Met een blik op oneindig en kuiltjes in m'n wangen
voel ik mezelf naar warmte verlangen
Twee luisterende oren horen de vogeltjes zingen
dat het weer goed komt, met zoveel dingen...