Herinner je die tijden
dat wij ons verhaal zelf schreven?
(echt waar, je had het anders
kunnen schrijven)
Weet je nog hoe onze stiltes klonken
die ene winternacht bij onze
Albert Heijn?
(geloof me, ik herinner het me
nog beter dan mijn tiende verjaardag)
Voel je nog de kussen
die ik nu en ooit op je wang drukte
hopend op meer?
(vertrouw me, dat is wat ik
nog steeds het liefste wil)
Ik mis je
jaren later,
nu al.