Toeval bestaat niet hoor je zo vaak
Maar het is iets dat je overkomt en raak(t)
Zomaar opeens komt het op je pad
Het is iemand , iets of wat
Dat zomaar in je leven verschijnt
En waarvan je hoopt dat het nooit meer verdwijnt
Het is eigenlijk een beetje geluk dat je wordt gegeven
En waardoor je weer vrolijk of gelukkig kan verder leven
Het is iets dat je leven verrijkt
En waardoor alles weer net even anders lijkt
Het geeft je kracht, geluk en moed
Het doet je gewoon goed.
Toeval bestaat niet
Maar het is wel waardoor ik weer geniet
ik ben vrolijk en blij
de zon schijnt weer voor mij
Ik hoor de vogels weer fluiten
En geniet weer van binnen en buiten
Toeval bestaat niet hoor je zo vaak
Totdat het je overkomt en raak(t)
Dan verandert het opslag je leven
Er wordt je dan weer vreugde gegeven
Je kan de hele wereld weer aan
En je wilt er weer 100% voor gaan
Het lijkt je vleugels te geven
Je kunt je dromen weer na streven
Je leven zit weer op het goede spoor
Je zit weer in het goede decor
Het geeft je kracht, geluk en moed
Het doet je gewoon goed