Chaos
In mijn hoofd
Die door pillen
Wordt verdoofd
Chaos
In mijn leven
Dus blijven ze mij
Maar pillen geven
Chaos
In mijzelf
De pillen helpen me niet
Dus blijf ik leven in deze hel
Ze zijn ten einde raad
Misschien is het beter dat je gaat
Naar een andere kliniek
Want je bent toch wel erg ziek