Papa
je bent er als ik je nodig heb,
je vergeet je eigen zorgen .
Je bent mijn steun en toeverlaat,
bij jou voel ik mij geborgen .
Misschien zeg ik te weinig hoeveel ik dat waardeer ,
maar jij bent van wie ik hou iedere dag weer een beetje meer
ikhouzoveelvanjou