Combinatie
We hebben een relatie
Jij met mij en ik met jou
Wat een rare combinatie
Zo’n knappe man, en dan zo’n vrouw…
Droom
Vannacht had ik een droom
Met heksen en een trol
Jij kwam er ook in voor,
Jij had de grootste rol
Schoonheid
Op een schaal van één tot tien
Heb ik jou nog nooit gezien