kijken naar de tijd, wat me is gegeven.
ik ben eenzaam ik voel verdriet.
maar ik ben krachtig ik blijf leven.
soms wil ik even verdwijnen.
omdat het donker mij overheerst
maar ik weet , ooit zal de zon schijnen.
na elke storm komt er geluk.
al lijkt de lijm uitzichtloos
maar niet alles is echt stuk.
je moet jezelf waarderen.
en wanneer je op tilt slaat.
laat je dan repareren...