Door een blik in je ogen was ik totaal van slag
Je keek me aan met je stralende lach
De liefde sprong over
Sindsdien zijn wij gelukkig bij elkaar
En leven in een sprookjeswereld
Jaar na jaar
Het is zo heerlijk om in je armen te liggen dromen
Over nog heel wat jaren die moeten komen
Iedere dag naast jou wakker worden is een feest
Dan besef ik pas goed,ik geef om jou het meest
Nu dromen wij samen al van onze valentijnreis
Die wij dit jaar gaan maken
Maar eerst moeten we voor melissa haar tennistornooi
Nog wat plaats maken
Daarom gaan wij pas op 22 februari naar Benidorm op reis
Ja,ja dat wordt onze valentijnreis
Daar zullen we weer een nadal-studio beeldje gaan kopen
voor onze verzameling
Een heel mooi en prachtig ding
Elke dag een lach om je mond maakt alles zo bijzonder
De dag dat ik je leerde kennen blijft nog steeds bijzonder
Ik kan echt niet zonder jou liefde leven
Daarom wil ik je bij deze
Wel honderdduizend kussen geven