lieverd,
je verwart me
je weet:
ik hou van je
als je bij me bent en
ik hou van je
als je ver weg bent
ik hou van je
als je twijfelt
ik hou van je
als je me vasthoudt en
ik hou van je
als je me loslaat omdat
ik zelf veel kan
ik hou van je
als het niet lekker gaat
ik hou van je
als je wint
en als je verliest
wanneer je vecht
ik hou van je
als je enthousiast bent en
ik hou van je
als je het niet ziet zitten
ik hou van je
als je doet of wil je met me verder
maar weet je,
ik hou ook van je
-meer puur misschien-
als je eerlijk bent en
durft te laten gaan