Het licht schampte haar gezicht;
niets meer te vertellen
dan enkel het verplaatsen van lucht
toen ik
een negatieve verlamming opmerkte
in mijn liefde voor jou
en aan de rand van waanzin
schiep het duisternis
over onze gezamenlijke toekomst
welke verdronk in ons verleden.