Ben te precies
alles hoort recht te staan.
Kan mijn gedachten niet laten gaan.
Een stem in mijn hoofd zegt vaak:
Ga schoonmaken!
word er zo moe van.
Waarom zit die stem in mijn hoofd.
Verdriet, pijn, onrustig, wil ik niet meer zijn.
leven zonder die dwang dat zal fijn zijn.