hoe is het met jou ?
met mij gaat het goed
ik lieg niet echt graag
maar ik weet dat het moet
mijn vrienden zijn mijn alles
en daar sta ik graag voor klaar
al ik daaronder moet leiden, ja dat moet dat denk ik maar
mijn problemen komen vast wel goed,al loop ik mezelf voorbij
dan is het nu maar zo,
zo maak ik anderen blij
Ik leef enkel voor een ander
op mijn eigen kracht
denk maar niet dat ik verander
of dat ik ooit iets terug verwacht