Enkel voor jou wil ik zeggen dat ik van je hou
je betekent zoveel voor me
iemand waarop ik kan leunen
die op me zal bouwen
die me als t niet meezit zal steunen
iemand die ook van mij wil houden
iemand zo speciaal
dat ben jij
niemand zal nog kunnen zeggen dat ik baal
want jij bent van mij
een alles om mee te leven
iemand die meer waard is dan een miljoen
waarmee ik mischien naar de toekomst mee kan streven
iemand om zoveel mee te delen, zoveel mee te doen
een onbreekbaar iets maar toch onaantastbaar
iemand zoveel meer dan alles wat er bestaat
liefde die niet bang is voor gevaar
en niemand geeft raad
dit is voor ons zo'n bonnie en clyde ding
vaak dacht ik vroeger: fock dat allemaal het even geen zin
maar de liefde die jij me geeft bewijst t tegendeel
en laat een plaatje van jou zien in het geheel
van je houden als geen ander
t niet uitmaken als ik verander
Ja Demi
jij..
VinceL 12-12'09 DeemC