Just*mi: | Maandag, februari 08, 2010 23:28 |
U make me smile... | |
88: | Maandag, februari 08, 2010 15:42 |
ja..daar hebben ze een nieuwe manier van vissen uitgevonden, gewoon een aquariumpomp met een paar km slang in de zee gooien,slurrrpp.. binnen no time ligt er een heerlijke goudvis op je bord te spartelen | |
ninodepino: | Maandag, februari 08, 2010 15:39 |
om al die activiteit wat in te binden:) | |
ninodepino: | Maandag, februari 08, 2010 15:38 |
ik ga Finding Nemo eens kijken met al die lekkere visjes | |
88: | Maandag, februari 08, 2010 15:29 |
champagne en oesters horen bij elkaar omdat de oester door het bruisen zich in de zee waant, zo vertrouwd en veilig | |
ninodepino: | Maandag, februari 08, 2010 15:29 |
een veelvoud aan gratis zuigzoenen in je nek:) | |
ninodepino: | Maandag, februari 08, 2010 15:28 |
ja en die octopussie drapeert haar tengels om je slanke hals als een sjaal | |
88: | Maandag, februari 08, 2010 15:25 |
oesters is gezellig eten, je legt ze op ijs, dan zijn ze schijndood, maar eenmaal in je mond leven ze weer op, even op de tong laten verwarmen tot je een hartslag voelt en dan slik! heerlijk | |
ninodepino: | Maandag, februari 08, 2010 15:24 |
gegrilde octopussie..mjammie | |
ninodepino: | Maandag, februari 08, 2010 15:23 |
oesters die lust ik weer wel lekkere zilte smaak en het heeft substantie kokkels?:S:S hebben die een hals trouwens?:) |
|
88: | Maandag, februari 08, 2010 15:17 |
kokkels hmmm..die serveren ze met een speldje als bestek, je wipt met het puntje de kokkel uit de schelp en hoort heel zachtjes auauww!!yammie | |
isolina: | Maandag, februari 08, 2010 15:15 |
o heerlijk spaghetti met vongole kokkels hier denk ik !!! knuff maria | |
AntiNa: | Maandag, februari 08, 2010 13:14 |
mmmm mijn maag knort hiervan :) bon appetit johandedichter |
|
88: | Maandag, februari 08, 2010 12:37 |
zo worden dus kleine johannekens de kokkeltjes gemaakt,uit liefde weer graag gelezen, groetje 88 |
|
Auteur: johandedichter | ||
Gecontroleerd door: | ||
Gepubliceerd op: 08 februari 2010 | ||
Thema's: |