Nooit gedacht dat ik zoveel van deze muziek zou houden,
me dromen komen tot leven.
Ik herken alles!
Het raakt me,
Het laat me zweven,
over de diepste oceanen.
Ik kan mezelf zijn.
Ik kan uit me dak gaan,
Ik kan er rustig van worden.
Maar bovenal voel ik me thuis bij deze klank.
1 Uur zonder de muziek,
is een saai stuk uit m'n leven.
1 Dag zonder de muziek,
is een dag waar ik chaggerijnig van zal worden.
1 Week zonder de muziek,
is een week weg uit mijn leven.
1 Jaar zonder de muziek,
is een ongeluks jaar.
1 Eeuw zonder de muziek,
IS ME DOOD!