Klein meisje,
puddingsnoet.
Aan het handje meewandelen,
opkijkend naar haar meme.
In een grote stoet vol met lichtjes,
Sint-maarten.
Zomerherinneringen,
ijsjes eten , en spelletjes spelen.
Van kleine dingen,
tot grote momenten.
Altijd vol,
Bewondering.