Ik sta op het punt om te breken
om weg te gaan om te worden vergeten
Voor nu, voor eeuwig voor altijd
ik neem de laatste bus die nog rijdt
waarheen hij gaat dat is mij niets waard
ik verdwijn nog voor de maand maart
Het is te laat ik stort in,
nu is het voorbij voor eeuwig en atlijd
ik ben weg ooit zal ik jullie spreken
maar niet hier op deze plek deze dag
ik reis nu via andere wegen
voor eeuwig en altijd ben ik verdwenen
Een laatste woord een laatste traan
en dan stap ik in om door weg te gaan
geen spullen om te pakken alleen mezelf
Ik weet dat ik me eigen graf delf
maar het is te laat
ik moet nu echt gaan.