Als ik een reden zou moeten geven
voor de door deze wereld gekende pijn
Zou ik dan wel willen leven
ondanks dat ik gelukkig met iemand kan zijn
Wat doen mensen mekaar aan
waarom ziet één dezelfde soort zichzelf niet staan
waarom zou iemand iets kapot willen maken waar de ander zo zn best voor heeft gedaan
is er dan nog een reden voor bestaan?
Een vriend van me is kapot gemaakt
omdat anderen t niet konden hebben dat ie gelukkig was
Hij heeft zohard voor haar gevochten en dat alleen maar om gebroken te worden?
Zij gaf t op omdat anderen haar in de zenuwen begonnen te werken ondanks alles wat hij voor dr had opgeofferd?
Beide zijn ze kapot
beide willen ze mekaar terug
beide weten ze dat dat niet meer kan...
De invloed van zogenaamde vrienden
sommige doen hun best
terwijl anderen je kapot maken
ze zullen dan ook nooit denken aan de rest
M'n vriend vroeg of ik nog een laatste keer met m wou vechten
zij aan zij
om de boosdoeners af te maken..
Een mes in z'n ribben eindigde z'n moed
niet voor even
nee voorgoed
hij kan niet meer streven
laat staan leven
hij is dood
door degene die t niet konden hebben dat hij gelukkig was
agressie is hierbij geen oplossing
zij ligt in tranen en wil hem achterna
ze geeft mij de schuld
"je had m moeten beschermen, je had beter moeten opletten"
mischien heeft ze inderdaad gelijk
en mischien moet ik haar haar gang laten gaan
dan stopt dat gezeik
maar dan zal ik m'n vriend nooit meer in t leven hierna zien staan
ik kom net uit t ziekenhuis met slecht nieuws
de gene die er altijd voor me was is weg
ik heb m'n held uitelkaar zien vallen,
maar hij stond weer op
totdat een hater hem stak
ik werd lijkbleek, mn wereld stond op z'n kop
ik zit onder t bloed van m'n beste vriend
af en toe een traan die valt
een steek rechtstreeks door t hart
hij heeft t niet overleefd...
R.I.P. Johan