Dagen die donkerder zijn dan de donkerste nacht
vermenigvuldigen zich zoals de sterren aan de hemel.
Geprobeerd te ontsnappen, maar de verkeerde weg gekozen
Zoekend naar een lichtpunt, maar lijk te zijn verblind
Niet in staat te vinden, naar datgene waar ik naar zoek
Probeer ik niet te vergeten waar ik voor sta
Verlies een onomkeerbaar begrip in deze wereld
Al verlies je alles,
Het verlies van je waardigheid blijft de grootste!
Daarom, al lijken de dagen donkerder dan de donkerste nacht
blijf dichtbij jezelf en verlies je zelf niet in verdriet
Want geluk waait niet aan, maar creeer je zelf Dan uiteindelijk zul je zien,
dat jij de laatste bent die lacht!