Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
nu nog !!
ik hield toch van je ?
ik had je toch lief ?
ik sta op en vergeet te eten
ik ga de dag door maar doe niks
ik voel niks
behalve de leegte van af het moment
dat het voorbij was
en het doet pijn zo ontzettend pijn
hij praat niet tegen me
hij kijkt niet na me
kan de slaap niet vatten
hij is het die steets in mijn droom komt
ik ben moe zo moe
van het moetten zien hoe het gelopen is
en ik schrik wakker waneer ik hem zie in mijn slaap
ik mag niet lieggen en zal dat dan ook niet doen
ik mis hem okal zou ik dat niet moetten doen
het doet pijn meer dan het zou moetten doen
en dat is een excuse
die overal op past
maar ik wil geen excuse die overal op past
ik wil de leegte gevuld hebben
ik hield toch van je ?
nu nog hou ik van hem !!...
Reacties op dit gedicht
predence vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
predence
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
09 februari 2010
Thema's:
[Houden van]
[Angst]
[Liefdesverdriet]