Jij bent de blaadjes aan de roos,
Jij bent de stralen van de zon,
Jij bent het licht van de maan,
Jij bent de tekst op de valentijnskaart,
Jij bent de hardware van de computer,
Jij bent de lol van de grap,
Jij bent de liefde van het hart,
Jij bent de troost van het verdriet,
Jij bent de glans van de diamant,
Jij bent het geluid uit de boxen,
Jij bent de inkt van het papier,
Jij bent het nietje van de nietmachine,
Jij bent het ritme van het liedje,
Jij bent de warmte van de verwarming,
Jij bent de sleutel van het slot,
Jij bent het detail op de tekening,
Jij bent het onderwerp van mijn gedicht,
Jij bent de prins uit het sprookje,
Kortom Jij bent het stukje uit mijn leven!
En Ik Wil Je Nooit Meer Kwijt!
Je Bent Mijn Alles!