Ik ben geen meisje
dat leeft voor een jongen
dat zich helemaal optut
om bij hem in de smaak te vallen
Ik ben geen meisje
dat zich uitslooft voor een jongen
dat doet wat hij wil
om hem van haar te laten houden
Ik ben geen meisje
dat op haar knieeen gaat
altijd en overal zal volgen
om hem te plezieren
Ik ben geen meisje
dat alles opgeeft voor een jongen
haar eigen leven opzij schuift
om hem tevreden te stellen
Zo ga ik dat nu ook niet doen
maar jou zou ik willen smeken
om van me te gaan houden
wanneer jij daar aan toe bent