Wanneer je mailt mis ik je stem
de telefoon is horen zonder voelen
chatten voelt aan als masturberen
dat vindt wel plaats maar is zo leeg
en veel te weinig stof tot converseren.
de webcam geeft zelfs weer in kleuren
eens te meer bedrogen waar ik sta
horen, tegelijkertijd ook zien blijft nep
zonder die adembenemend zinderende geuren
het is gewoon te gek om aan te horen
maar zonder jou, blijf ik incompleet
en al die woorden, pogingen ten spijt
is 't moment dat huid de mijne raakt
gestalte geeft aan, A.U.B. NIET STOREN.