...tijd...
----------
Ik heb geen tijd meer voor mezelf,
ik heb geen tijd meer voor jou,
waar is die tijd heen ?
Misschien is ze in mijn vele dromen...
Maar als ik eens uit die dromen
word wakker geschud,
zal ik wel dé tijd hebben
om (nog) meer van je te houden !!
------------