ik mis je
lieverd,
je moet iets van me weten,
ik mis je sgat ik mis je lieve woorden.
En ik mis je armen om me heen
Vertel mij wat ik ooit verkeerd heb gedaan ?
heb ik ooit tegen je gelogen of jou ooit bedrogen>
ik weet niet wat ik heb gedaan
je weet hoeveel ik van je hou
en hoeveel ik om je geef .
Maar als jij de ware vindt ben ik gelukkig,maar toch mis ik onze tijden we hadden slechte maar ook goede tijden.
En ik zeg zovaak je moet me geloven wanneer ik zeg ik hou van jou want ik zal never nooit liegen tegen jou
&&&&
en als ik jou zie begin ik te vliegen
dan weet ik niet waarheeen
dan vlieg ik naar een plaats waar ik je niet hoef te zien!