Oma en opa zijn...
Vinden jullie dat fijn ??
'''''''''
Het geeft een raar gevoel, dat wel,
maar je goed voelen in je vel,
dat moet inderdaad wel...
Want ja, af en toe moet je wel
tijd maken voor de kleinkinderen en spel.
Als je achteraf moe bent, voel je het wel,
dan ben je niet zo goed in je vel...
Maar vergeet niet : zeg geen vaarwel,
dat begrijp je natuurlijk wel.
Er is altijd wat te doen, dat wel :
het is tekenen, kleuren, wandelen of een spel
samen met de kleinkinderen ondernemen, jawel.
Maar zorg ervoor om tijd te maken
voor jezelf en je partner tesamen,
probeer zich te vermaken
zonder spijt te beramen...
Met zijn tweetjes eens gezellig eten
en terwijl eventjes de rest vergeten
moet toch kunnen... zonder stress,
daarna springen jullie terug in de bres.
'''''''''''''