Alles wat ik zie in jouw,
Zie ik bijna niet in een andere vrouw.
Wie weet is het jou liefde die hier blijkt?
En de reden dat ik zo kijk naar jou,
Is omdat ik van je hou.
Soms is het bij mij dat ik alleen over m'n gevoelens kan schrijven.
Jij bent een persoon die mij lief is.
En als je op reis gaat zonder mij,
Weet dan dat ik jou op dat moment mis.
Jou liefde is zo te onderscheppen,
Dat ik jou altijd in me hart zou hebben.
Je moet weten dat we ook voor elkaar leven.
Zoals ik weleens in een ander gedicht had geschreven,
Is dat Sommige woorden mij me te veel zijn,
Bijvoorbeeld zoals ik hou van jou.