Waarom dan waarom is dit het eind?
van al mijn fouten heb ik zeker wel spijt...
maar wat zorgde dat ik viel in het niets?
de beving van de val die ik maakte met mijn fiets...
Wat heb ik gedaan om dit te verdienen?
wat heb ik misdaan en wat heb ik nagelaten?
wil je nog wel met mij gaan praten???
ik heb je alleen maar laten zitten in de diepte...