Nieuw begin
Terugdenkend aan die tijd, zo ver weg
Kijkend, ik lees mijn werk
Komen deze woorden uit mijn brein?
Woorden, zo groot en klein
Al lezend weer de kriebels
Kronkels, ik kan ze niet inhouden
Gedachten die maar aan mij bleven knauwen
Ik gooi ze eruit, want herinneren kan ik
De click met het papier
Ja, dit is hoe ik mijn leven verwerk